چرا خوردن ماهی خطر دیابت را افزایش می دهد؟


در دو سال گذشته ، شش متاآنالیز جداگانه در مورد رابطه بین مصرف ماهی و دیابت نوع 2 منتشر شده است. تمام هدف یک متاآنالیز این است که بهترین مطالعات انجام شده تا امروز را جمع آوری کرده و ببیند که تعادل کلی شواهد چه چیزی را نشان می دهد. این واقعیت که شش مورد مختلف به تازگی منتشر شده اند نشان می دهد که این سوال تا چه اندازه باز است. با این حال ، یکی از موضوعات سازگاری این بود که مصرف کنندگان ماهی در ایالات متحده بیشتر در معرض خطر دیابت قرار دارند.

اگر اروپا را نیز در نظر بگیریم ، به نظر می رسد ماهیخواران 38 درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت هستند. به ازای هر وعده ، این میزان برای هر وعده ماهی در هفته 5 درصد افزایش می یابد. برای اینکه این موضوع را در دیدگاه خود قرار دهید ، یک وعده گوشت قرمز در روز با افزایش 19 درصدی ریسک همراه است. فقط یک وعده در روز ماهی معادل 35 درصد افزایش خطر است. اما چرا ممکن است ماهی بدتر از گوشت قرمز باشد؟

طبق بررسی شواهد به سفارش دولت آمریکا ، مصرف ماهی ممکن است با افزایش سطح قند خون خطر دیابت نوع 2 را افزایش دهد. این بررسی نشان داد که قند خون در بیماران دیابتی با روغن ماهی افزایش می یابد. علت احتمالی دیگر این است که به نظر می رسد امگا 3 باعث ایجاد استرس اکسیداتیو می شود. یک مطالعه اخیر ، که در ویدیوی من برجسته شده است ، ماهی و دیابت، مشخص شد که سلولهای تولید کننده انسولین در لوزالمعده در افرادی که دو یا چند وعده ماهی در هفته می خورند به خوبی عمل نمی کند. یا ممکن است به امگا 3 مربوط نباشد ، بلکه آلودگی های محیطی موجود در ماهی است.

همه چیز با Agent Orange شروع شد. ما 20 میلیون گالن از مواد را در ویتنام سمپاشی کردیم و برخی از آن به مقدار کمی دیوکسین آلوده بود. اگرچه صلیب سرخ تخمین می زند که یک میلیون ویتنامی تحت تأثیر منفی قرار گرفته اند ، اما همه سربازانی که در معرض پاشش آن در سراسر روستا قرار گرفته اند چطور؟ گزارشات نشان می دهد که جانبازانی که در معرض عامل نارنجی قرار گرفته اند نسبت به جانبازان فاش نشده دارای دیابت بیشتری هستند ، پیوندی که اکنون به طور رسمی شناخته شده است.

این به اصطلاح “آلاینده های آلی پایدار” عمدتا مواد شیمیایی صنعتی ساخته دست بشر هستند و از خطرناک ترین ترکیباتی هستند که تاکنون سنتز شده اند. آنها شامل دیوکسین ها ، PCB ها و برخی آفت کش های حاوی کلر هستند که همگی در برابر خرابی در محیط بسیار مقاوم هستند.

در ابتدا به دلیل اثرات مخرب آنها بر عملکرد باروری و توانایی آنها در ایجاد سرطان محکوم شد ، اکنون شواهد زیادی در حال افزایش است که نشان می دهد قرار گرفتن در معرض این آلاینده ها منجر به بیماریهای متابولیک مانند دیابت می شود. این یک پیشرفت است که “باید بیشترین توجه ما را بطلبد”.

برای اطلاعات بیشتر در مورد نقش آلاینده های صنعتی در بیماری همه گیر دیابت ، مراجعه کنید دیابت و دیوکسین ها و آلاینده های ماهی قزل آلا و چربی خود مابه

اطلاعات بیشتر در مورد تغییر نظرات پیرامون مکمل های روغن ماهی در آیا روغن ماهی فقط روغن مار است؟

سایر غذاهای مرتبط با خطر دیابت شامل گوشت فرآوری شده و تخم مرغ است. دیدن بیکن ، تخم مرغ و دیابت بارداری در دوران بارداری و تخم مرغ و دیابت، در حالی که انگور فرنگی هندی و دانه های کتان ممکن است کمک کنند (آملا در مقابل دیابت و بذر کتان در مقابل دیابت)

ویدئوهای دیگر درباره میزان آلودگی اقیانوس های ما عبارتند از:

مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید توسط ویدیوهای من به صورت رایگان مشترک شوید اینجا را کلیک کنید و ارائه های کامل من از سال 2012 تا 2015 را تماشا کنید ریشه کن کردن علل اصلی مرگ، بیشتر از یک سیب در روز، از جدول تا قادر، و غذا به عنوان داروبه



دیدگاهتان را بنویسید