چرا صنعت گوشت به طور مرتب از حیوانات آنتی بیوتیک تغذیه می کند؟


هنگامی که حیوانات مزرعه از آنتی بیوتیک تغذیه می کنند ، می توانند باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک را در روده خود ایجاد کنند. آلودگی گوشتی به کود می تواند این باکتری های روده را به انسان منتقل کند. این باکتری ها حتی می توانند به گیاه خواران نیز سرایت کنند ، زیرا باکتری های مقاوم به دارو در مدفوع حیوانات نیز می توانند از طریق محصولات زراعی یا محیط به افراد منتقل شوند. فن های اگزوز می توانند باکتری های MRSA را مستقیماً در ناحیه اطراف و در نتیجه عملیات خوک یا طیور منفجر کنند. این ممکن است توضیح دهد که چرا عفونت های MRSA انسانی در اروپا فقط با زندگی در منطقه ای با تولید خوک صنعتی مرتبط بوده است ، خواه مردم تماس مستقیم با دام داشته باشند یا نه. این یافته ها ممکن است فقط محدود به اروپا نباشد.

مزارع کارخانه های اروپایی در مقایسه با آنچه در ایالات متحده داریم رنگ پریدگی دارند از مقاله ای که در مجله طب داخلی انجمن پزشکی آمریکا: “نزدیکی کود کود خوکی به مزارع و عملیات دامداری هر کدام با MRSA و عفونت های پوستی و بافت نرم همراه بود. [in people in the U.S]به این یافته ها به نگرانی روزافزون در مورد اثرات بالقوه تولید دام با چگالی بالا بر سلامت عمومی کمک می کند. “

مقاله ای که در لانست بیماریهای عفونی توضیح می دهد که “دستاوردهای پزشکی مدرن ، مانند جراحی ، درمان نوزادان نارس و شیمی درمانی سرطان ، که ما امروزه آن را بدیهی می دانیم ، بدون دسترسی به درمان موثر عفونت های باکتریایی امکان پذیر نخواهد بود. تنها در عرض چند سال ، ممکن است با مشکلات عظیمی از نظر پزشکی ، اجتماعی و اقتصادی روبرو شویم ، مگر این که اقدامات واقعی و بی سابقه هماهنگ جهانی بلافاصله برای حفاظت از این داروهای شگفت انگیز انجام شود. بنابراین ، استفاده از آنتی بیوتیک ها فقط برای ترویج رشد حیوانات مزرعه تا کشتار وزن باید در سراسر جهان ممنوع شود. اروپا تغذیه خوک ها و جوجه ها با تتراسایکلین و پنی سیلین را برای افزایش رشد حدود 40 سال پیش متوقف کرد ، کاری که صنعت گوشت آمریکا تا به امروز ادامه می دهد.

کمیسیون پیو به تازگی یک گزارش پنج ساله در زمینه کمیسیون روبان آبی خود در مورد شیوه های کشاورزی فعلی منتشر کرده است که نشان می دهد “سیستم کنونی تولید حیوانات غذایی در ایالات متحده خطر غیرقابل قبولی برای سلامت عمومی ایجاد می کند.” توصیه شماره یک آنها ممنوعیت استفاده غیر درمانی از آنتی بیوتیک ها بود ، اما لابی های کشاورزی قرار نیست بدون مبارزه از آنتی بیوتیک ها دست بکشند (نگاه کنید به آنتی بیوتیک ها: پوند گوشتی شرکت های تجاری)

در دسامبر 2013 ، FDA “راهنمای صنعت” ، توصیه داوطلبانه و غیر الزام آور خود را برای صنعت منتشر کرد. آنها توصیه می کنند که دیگر آنتی بیوتیک ها فقط برای چاق کردن حیوانات برای کشتار استفاده نشوند ، اما تاکید می کنند که آنها فقط این هستند: پیشنهادات بدون دندان و غیرقابل اجرا. همانطور که در گزارش کمیسیون پیو ذکر شد ، “این رویکرد داوطلبانه با انتقادات جانبی بهداشت عمومی و جوامع پزشکی در مورد افزایش عوامل بیماری زای باکتری مقاوم به آنتی بیوتیک مواجه شده است.”

USDA حتی به عقب برگشتن فکر می کند ، و نیازی به آزمایش ندارد استاف اورئوس در برنامه ناهار مدرسه فدرال. آنها درک می کنند که “کودکان مدرسه ای” جمعیت حساسی “محسوب می شوند ، بنابراین ، الزامات سخت گیرانه تر ، از جمله برنامه های نمونه گیری ، ممکن است برای اطمینان از ایمنی و اعتماد عمومی مورد توجه قرار گیرد. با این حال ، هزینه چنین برنامه هایی باید با هزینه خرید مواد غذایی مورد نیاز برای حمایت از برنامه مقایسه شود. “

همانطور که یک اپیدمیولوژیست دانشگاه آیووا گفت ، “اگرچه سلامت انسان باید بر حیوانات مزرعه اولویت داشته باشد ، کشاورزان تمایلی به تغییر ندارند تا زمانی که محققان روشهای ایمن و مقرون به صرفه ای را برای جایگزینی استفاده از آنتی بیوتیک ها ارائه دهند.” واقعا آنتی بیوتیک ها چقدر صنعت را نجات می دهند؟ سود خالص حاصل از استفاده از افزودنی های خوراکی آنتی بیوتیک تنها ممکن است 0.25 دلار برای هر حیوان باشد ، این بدان معناست که حذف روش خطرناک تغذیه آنتی بیوتیک ها با تن به حیوانات مزرعه ، قیمت گوشت را کمتر از یک پنی در هر پوند افزایش می دهد.

برای کسانی که با MRSA آشنا نیستند ، لطفاً فیلمهای قبلی من را در این زمینه مشاهده کنید:

برای اطلاعات بیشتر در مورد استفاده از آنتی بیوتیک ها در مزرعه ، به موارد زیر مراجعه کنید:



دیدگاهتان را بنویسید