چرا فساد تجاری زیادی در تغذیه وجود دارد


شیوع بیماری های مزمن مانند دیابت و تعداد مقالات منتشر شده در مورد دیابت در مجلات پزشکی به شدت افزایش یافته است. “چرا دانش علمی ما به طور مستقیم به بهبود وضعیت انسان تبدیل نمی شود؟” شاید دلبستگی بیش از حد ما به طرز فکر تقلیل گرایانه که در بیماریهای کمبود حاد بسیار موفق عمل کرد ، در واقع مانعی برای موفقیت در مبارزه با بیماریهای مزمن باشد.

به نظر می رسد این روزها سلامتی به یک کالای بسیار تجاری تبدیل شده است ، که در آن انواع آزمایشات گران قیمت ، با تکنولوژی بالا و درمانهای با ارزش مشکوک و خطرات قابل توجهی را به بازار عرضه می کنیم. “این نگران کننده است زیرا اکثر چیزهایی که ما را سالم می کند و ما را سالم نگه می دارد ارزان هستند و تا حد زیادی بدون کمک حرفه ای یا تبلیغات تجاری در دسترس هستند.” این بدان معنا نیست که پزشکی مدرن نمی تواند معجزه کند ، اما در مورد تصویر بزرگ چطور؟ یعنی 80 درصد مرگ و میر و معلولیت ناشی از بیماریهای مرتبط با رژیم غذایی قابل پیشگیری چیست؟

رشته تغذیه چطور؟ در ویدئوی من چرا تغذیه اینقدر تجاری شده است؟، من درباره نحوه سود و محصولات و استخراج مواد مغذی از غذاهای کامل بحث می کنم تا بتوان آنها را مجدداً بسته بندی و به بازار عرضه کرد. اما بهتر است غذا به صورت کامل مصرف شود. کلم بروکلی و زغال اخته بخورید ، نه مقداری مکمل بروکلی. اما دلیل اینکه مطالعات بیشتری در مورد غذاهای کامل انجام نشده کاملاً واضح است: شما نمی توانید آنها را ثبت کنید. چرا یک شرکت باید پول ، زمان و تلاش زیادی صرف کند تا شما را متقاعد به خرید کلم بروکلی کند ، در حالی که هر شرکت دیگری می تواند آن را به شما بفروشد؟ به همین دلیل است که حوزه تغذیه می تواند بیشتر در مورد بازاریابی محصولات سودآور باشد تا آموزش مردم در مورد اصول بهداشت و سلامتی. به عنوان مثال ، مزایای غلات سبوس دار نسبت به غلات تصفیه شده معمولاً به فیبر نسبت داده می شود ، که صنایع غذایی را قادر می سازد تا حلقه های Froot Loop غنی شده با فیبر را شلاق زده و احساس بهتری داشته باشید.

بیایید این مطالعه مبتکرانه را در نظر بگیریم: بورکیت و همکارانش تصور کردند میزان فوق العاده پایین بیماریهای مزمن کشنده در آفریقای جنوبی به دلیل تمام غذاهای گیاهی است که آنها می خوردند. این به فرضیه فیبر تبدیل شد ، تصور تقلیل گرایانه که فیبر باید جزء فعال گلوله جادویی باشد. اگر آن را آزمایش کنیم چه اتفاقی می افتد؟ اگر دو گروه از زنان مسن را مقایسه کنیم ، هر دو روزانه حدود شش گرم فیبر غلات دریافت می کردند ، اما یک گروه بیشتر از غلات کامل و گروه دیگر بیشتر از غلات تصفیه شده استفاده می کردند؟ به نظر شما چه کسی بیشتر عمر کرد؟ اگر فقط فیبر بود ، نباید تفاوت زیادی وجود داشته باشد زیرا هر دو گروه تقریباً به یک اندازه غذا خوردند. در واقع ، تمام گروه غلات بیشتر عمر کردند و میزان مرگ و میر آنها به میزان قابل توجهی کمتر بود ، که به این معنی است که ممکن است همه چیزهای شگفت انگیز دیگر در غذاهای گیاهی کامل “مرتبط با فیبر باشد. [that] ممکن است مزایای مهمی برای سلامتی بالاتر و فراتر از اثرات خود فیبر داشته باشد. ” به همین دلیل از مکمل های فیبر انتظار نمی رود که مزایای یکسانی را ارائه دهند.

در واقع ، غذا ، نه مواد مغذی ، واحد اساسی تغذیه است.

همانطور که دکتر دیوید کاتز اشاره کرده است ، “فرهنگ ما نمی خواهد بشنود که ماده فعال موجود در کلم بروکلی کلم بروکلی است – می خواهد بداند چه مکمل می تواند مصرف کند.”


این بخشی از مجموعه گسترده من در مورد دام کاهش دهنده است که شامل موارد زیر است:

قانون فیبر پنج به یک با این حال ، همچنان وجود دارد ، زیرا این نشان می دهد که یک محصول چقدر پردازش می شود.

وقتی بحث غذا مطرح می شود ، دو طرف بحث مالکیت معنوی وجود دارد. من هر دو را در کاوش می کنم گیاهان به عنوان مالکیت معنوی: آشکارا اشتباه است؟به

و البته به همین دلیل است که من همیشه توصیه می کنم مسئولیت شخصی برای سلامتی خود را بر عهده بگیریدبه

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مشاهده کنید:



دیدگاهتان را بنویسید