چربی ترانس در چربی حیوانی چطور؟


سالهای زندگی سالم کم شده با توجه به مصرف ما از چربی های ترانس قابل مقایسه با تأثیر شرایطی مانند مننژیت ، سرطان دهانه رحم و مولتیپل اسکلروزیس است. اما ، اگر “متعصبان غذا” گرفتن آرزوی آنها در ممنوعیت افزودن چربی های ترانس ، بعدی چیست؟ من این را در ویدیوی خود بررسی می کنم ممنوعیت چربی ترانس در غذاهای فرآوری شده اما چربی های حیوانیبه

منافع مشروط شرکت ها تجمع در اطراف این نوع بحث های لغزنده شیب دار ، تا حواس خود را از این واقعیت که مردم در حال مرگ هستند منحرف کند. بلومبرگ شهردار نیویورک به دلیل ممنوعیت چربی ترانس و تلاش برای محدود کردن اندازه نوشیدنی های غیرالکلی به عنوان “پرستار بچه مداخله کننده” محکوم شد. چگونه جرات می کند سعی کند در انتخاب مصرف کننده دستکاری کند! اما آیا این چیزی نیست که صنایع غذایی انجام داده اند؟ “اندازه نوشیدنی های گازدار همراه با دور کمر آمریکایی ها به طرز چشمگیری افزایش یافته است.” در سال 1950 ، یک نوشابه 12 اونسی گزینه اصلی اندازه شاه بود. حالا اندازه بچه است. به طور مشابه ، در مورد چربی های ترانس ، این صنعت بود که محدود انتخاب ما با قرار دادن چربی های ترانس در همه چیز بدون حتی به ما گفتن. حالا پرستار بچه کیست؟

بالاخره شهر نیویورک برنده شد مبارزه با چربی ترانس آن ، حفظ وضعیت خود به عنوان یک رهبر بهداشت عمومی. “به عنوان مثال ، به رغم شواهد بی چون و چرای صدمه ، دستیابی به ممنوعیت ملی رنگ سرب چند دهه طول کشید ،” اما شورای شهر نیویورک پیشگام شد و آن را “18 سال قبل از اقدام فدرال” ممنوع کرد.

در بحث لغزنده شیب کنایه وجود دارد: اول ، آنها این کار را خواهند کرد بیا برای سیب زمینی سرخ کرده شما ؛ بعد ، آنها برای برگر شما می آیند. پس از ممنوعیت روغن چربی ترانس ، یکی از تنها منابع باقی مانده چربی ترانس در خود گوشت است. چربی های ترانس به طور طبیعی وجود دارد در مقادیر کمی در چربی موجود در گوشت و شیر ، “همانطور که قبلاً در ویدیوی خود صحبت کردم چربی ترانس در گوشت و لبنیاتبه قبل از ممنوعیت چربی ترانس ، محصولات حیوانی تنها حدود یک پنجم چربی ترانس مصرفی آمریکا را تامین می کردند ، اما از آنجا که ممنوعیت چربی ترانس آمریکا محصولات حیوانی را معاف می کند ، به زودی آنها منبع اصلی را در اختیار خواهند گرفت. همانطور که در ساعت 2:09 دقیقه مشاهده می کنید ممنوعیت چربی ترانس در غذاهای فرآوری شده اما چربی های حیوانی، اکنون که چربی های ترانس اضافه شده است ممنوع شده در دانمارک ، به عنوان مثال ، تنها تماس چربی ترانس واقعی از محصولات حیوانی موجود در لبنیات ایالات متحده ، گوشت گاو ، چربی مرغ ، گوشت بوقلمون ، گوشت ناهار و هات داگ است که مقدار کمی از روغن های گیاهی به دلیل فرآیند تصفیه وجود دارد.

سوال این است: آیا چربی های ترانس حیوانی به اندازه غذاهای فرآوری شده بد چربی های ترانس هستند؟ همانطور که در 2:38 در من مشاهده می کنید ویدیو، مجموعه ای از کارآزمایی های مداخله ای تصادفی پیدا شد که هر دو باعث افزایش کلسترول بد و هر دو باعث کاهش کلسترول خوب می شوند. بنابراین ، هم چربی های ترانس حیوانی و هم چربی های ترانس غذایی فرآوری شده ، نسبت کلسترول بد به خوب را افزایش می دهد – که بد است. بنابراین ، همه چربی های ترانس «صرف نظر از منشاء» اثرات منفی بر جای می گذارند. محققان مشکوک هستند که همچنین حذف طبیعی چربی های ترانس از رژیم غذایی می تواند از ده ها هزار حمله قلبی جلوگیری کند ، اما بر خلاف غذاهای فرآوری شده ، شما نمی توانید چربی های ترانس را از شیر و گوشت حذف کنید زیرا چربی های ترانس به طور طبیعی وجود دارند.

صنعت دامداری حاکی از شاید کمی از چربی های ترانس آنها خیلی بد نباشد ، اما شما همان بحث همه جانبه را مشاهده کردید آینده از م Instituteسسه کوتاه کننده و روغن های خوراکی پس از آنکه چربی های ترانس صنعتی برای اولین بار به عنوان تهدید آشکار شدند. نکته اصلی این است که “مصرف همه منابع چربی ترانس باید باشد به حداقل رسید. » چربی ترانس موجود در غذاهای فرآوری شده را می توان ممنوع کرد و تنها رعایت دستورالعمل های رژیم غذایی فعلی برای محدود کردن مصرف چربی اشباع شده که در گوشت و لبنیات یافت می شود ، به طور خودکار مصرف چربی ترانس را از چربی های حیوانی کاهش می دهد.

دلیل عدم پیشرفت در کاهش چربی ترانس حیوانات در دانمارک این است که شورای تغذیه دانمارک چنین می گوید هل داده برای ممنوعیت چربی ترانس ، ابتکار مشترک انجمن پزشکی دانمارک و هیئت لبنیات دانمارک بود. آنها تشخیص دادند که “حمایت اقتصادی شورای لبنیات دانمارک از نظر یکپارچگی علمی مشکل ساز است” ، اما نگران نباشید – “انجمن پزشکی دانمارک هیئت اجرایی و اعضای بودجه را به دانمارکی نیز اضافه کرد. صنعت گوشت خوک ، صنعت گوشت دانمارک ، شورای مرغداری و تخم مرغ و انجمن صنایع مارگارین دانمارک. “

اگر مردم می خواهند چربی ترانس بخورند ، این حق آنها نیست؟ بله ، اما تنها در صورتی که آنها در مورد خطرات آگاه باشند – هنوز صنایع غذایی مردم را در مورد تغذیه گیج می کندبه

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد عقبگرد صنعت ، ویدیوی من را ببینید جنجال بر سر ممنوعیت چربی ترانسبه

به نظر نمی رسد سطح مطمئنی از قرار گرفتن در معرض چربی ترانس – یا چربی اشباع شده یا کلسترول غذایی وجود داشته باشد. دیدن چربی ترانس ، چربی اشباع شده و کلسترول: مقدار قابل تحمل مصرف بالای صفربه


اگر این ویدئوها را در مورد تأثیر صنعت بر سیاست عمومی قانع کننده می دانید ، بسیاری دیگر از من را مشاهده کنید ، از جمله:

توجه داشته باشید که مفهوم افزایش یا کاهش HDL (به اصطلاح کلسترول خوب) که در بیماری های قلبی نقش اصلی را ایفا می کند ، زیر سوال رفته است. دیدن روغن نارگیل و افزایش HDL کلسترول “خوب”به

در سلامتی ،

مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده من را تماشا کنید:



دیدگاهتان را بنویسید