چگونه میزان سدیم خود را کاهش دهید


کاهش 15 درصدی مصرف نمک می تواند جان میلیون ها نفر را نجات دهد. اگر مصرف نمک خود را نصف قاشق چایخوری در روز کاهش دهیم ، که این امر به سادگی با اجتناب از غذاهای شور و عدم افزودن نمک به غذای ما قابل دستیابی است ، ممکن است از 22 درصد مرگ های ناشی از سکته مغزی و 16 درصد از سکته های قلبی کشنده جلوگیری کنیم. ما توانستیم افراد را با قرص فشار خون با موفقیت درمان کنیم. همانطور که در ویدیوی خود بحث کردم نمک زمین: رژیم های سدیم و گیاهی، مداخله در آشپزخانه های ما ممکن است قوی تر از مداخلات در داروخانه های ما باشد. یک تغییر کوچک در رژیم غذایی می تواند به بیش از میلیاردها دلار دارو کمک کند.

این در ایالات متحده به چه معناست؟ سالانه جان ده ها هزار نفر نجات می یابد. در مقیاس سلامت عمومی ، این گام ساده “می تواند به اندازه مداخلات با هدف ترک سیگار ، کاهش وزن و استفاده از درمان دارویی برای افراد مبتلا به فشار خون بالا یا کلسترول بالا مفید باشد” ، یعنی دادن دارو به افراد برای کاهش فشار خون و کلسترول و این حتی افراد را به هدف نمی رساند.

مطالعه ای که در ویدئوی من انجام شده است 3.8 گرم در روز به عنوان حد بالایی توصیه شده برای مصرف نمک برای آفریقایی تبارها ، افراد مبتلا به فشار خون بالا و بزرگسالان بالای 40 سال نشان می دهد. برای همه بزرگسالان دیگر حداکثر 5.8 گرم روزانه است ، حد بالایی که بیشتر آمریکایی ها در سن بالای 3 سال از غذاهای فرآوری شده آنقدر نمک اضافه کرده اند که حتی اگر از شورترین غذاها اجتناب کنیم و نمک خودمان را اضافه نکنیم ، سطح نمک کاهش می یابد اما هنوز از حد بالای توصیه شده فراتر می رود. با این حال ، حتی این تغییر ممکن است سالانه جان نزدیک به صد هزار نفر از آمریکایی ها را نجات دهد.

با توجه به اینکه تقریباً 75 درصد نمک رژیمی از غذاهای فرآوری شده تامین می شود ، احتمالاً رویکرد فردی غیر عملی است. ” بنابراین بهترین اقدام ما چیست؟ ما باید شرکت های مواد غذایی را متقاعد کنیم که کشتن تعداد زیادی از مردم را متوقف کنند. خبر خوب این است که “چندین تولید کننده آمریکایی میزان نمک برخی غذاها را کاهش می دهند” ، اما خبر بد این است که “سایر تولیدکنندگان سطح نمک را در محصولات خود افزایش می دهند. به عنوان مثال ، افزودن نمک به طیور ، گوشت و ماهی به نظر می رسد در مقیاس وسیع اتفاق می افتد. “

اولین منبع سدیم برای کودکان و نوجوانان پیتزا و برای بزرگسالان بالای 51 سال نان است. با این حال ، بین 20 تا 50 سالگی ، بیشترین سدیم در رژیم غذایی سوپ ، کنسرو یا چیپس سیب زمینی نیست ، بلکه مرغ است ، به دلیل تمام نمک و سایر افزودنی هایی که به گوشت تزریق می شود.

این یکی از دلایلی است که به طور کلی غذاهای حیوانی حاوی مقادیر بیشتری سدیم نسبت به غذاهای گیاهی هستند. با توجه به منابع سدیم ، رعایت توصیه های کاهش نمک تا حدی “مستلزم انحراف بزرگ از رفتارهای فعلی خوردن است”. به طور خاص ، ما در مورد افزایش شدید سبزیجات ، میوه ها ، لوبیا و غلات کامل و مصرف کمتر گوشت و محصولات غلات تصفیه شده صحبت می کنیم. در واقع، “[a]انتظار می رود کاهش مقدار مجاز سدیم منجر به کاهش شدید ”در مصرف گوشت برای مردان و زنان در هر سنی شود. جای تعجب نیست که چرا اینقدر فشار صنعت برای گیج کردن مردم در مورد سدیم وجود دارد.

دستورالعمل های رژیم غذایی ایالات متحده دریافت کمتر از 2300 میلی گرم سدیم در روز را توصیه می کند ، در حالی که انجمن قلب آمریکا بیش از 1500 میلی گرم در روز توصیه نمی کند. گیاه خواران در مقایسه با غیر گیاه خواران چگونه عمل می کنند؟ خوب ، گیاه خواران تقریباً 3500 میلی گرم در روز ، معادل حدود یک قاشق چایخوری و نیم نمک غذا دریافت می کنند. گیاهخواران بهتر عمل کردند ، اما حدود 3000 میلی گرم در روز ، دو برابر حد مجاز انجمن قلب آمریکا درآمدند.

در اروپا ، به نظر می رسد گیاهخواران حتی بهتر عمل می کنند و طبق دستورالعمل رژیم غذایی ایالات متحده “2300 میلی گرم” کاهش می یابد ، اما به نظر می رسد تنها گروه رژیم غذایی که توصیه انجمن قلب آمریکا را میخکوب می کند گیاهخواران هستند-یعنی کسانی که بیشتر گیاهان را می خورند- بر اساس رژیم های غذایی


این بخشی از مجموعه گسترده من در مورد سدیم است که شامل موارد زیر است:

اگر در حال حذف غذاهای فرآوری شده هستید و هنوز به اهداف فشار خون خود نرسیده اید ، به موارد زیر مراجعه کنید:

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مرور کنید:



دیدگاهتان را بنویسید