چگونه می توان از ابتلا به دیابت نوع 1 پیشگیری کرد


یافته قانع کننده از Mycobacterium avium paratuberculosis (MAP) که به طور نامتناسب در جریان خون بیماران دیابتی نوع 1 گردش می کند ، بعداً با کشت مستقیم آن از خون آنها تأیید شد. به نظر می رسد عفونت MAP و دیابت نوع 1 با هم همراه هستند ، اما ما نمی دانیم کدام مورد اولین مورد بوده است. آیا عفونت کودکان را مستعد ابتلا به دیابت می کند؟ آیا دیابت کودکان را مستعد ابتلا به عفونت می کند؟ شاید این اشکال MAP فقط دوست دارد در خون قندی بماند. در این صورت ، ما ممکن است انتظار داشته باشیم که آن را در بیماران دیابتی نوع 2 نیز مشاهده کنیم ، اما خیر: عفونت پاراتوبرکولوز نه همراه با دیابت نوع 2 ، که منطقی است زیرا نوع 2 یک بیماری خود ایمنی نیست.

برای اینکه ایده عفونت MAP باعث ایجاد دیابت نوع 1 شود ، باید یک پاسخ ایمنی بر روی اشکال وجود داشته باشد ، و در واقع وجود دارد. محققان در ساردینیا یک پاسخ آنتی بادی “بسیار مهم” در برابر باکتری های پاراتوبرکولوز (paraTB) در بیماران دیابتی نوع 1 پیدا کردند. اما آیا آنتی بادی های حمله کننده به حشره با سلول های تولید کننده انسولین خود واکنش متقابل می دهند تا این واکنش خود ایمنی را ایجاد کنند؟ ظاهرا اینطور است. آنتی بادی هایی که امضای مولکولی MAP را تشخیص می دهند با امضاهای مولکولی موجود در سلول های بتا تولید کننده انسولین در لوزالمعده واکنش متقابل نشان می دهند ، همانطور که در ویدئوی من در 1:09 مشاهده می کنید آیا بیماری پارات سل در دیابت نوع 1 باعث تحریک گوشت می شود؟به

آیا این فقط در ساردینیا است یا ممکن است همین نتایج را در جاهای دیگر پیدا کنیم؟ نتایج مشابهی در واقع در سرزمین اصلی ایتالیا با گروهی از بیماران دیابتی نوع 1 “با زمینه ژنتیکی متفاوت از ساردینی ها” یافت شد – ارتباط قوی بین قرار گرفتن در معرض باکتری های paraTB و دیابت نوع 1. این یافته ها در مطالعات بیشتر تأیید شد ، بار دیگر در سایر جمعیت کودکان تأیید شد و در گروهی از بزرگسالان دیابتی نوع 1 نیز تأیید شد.

باکتری paratuberculosis همچنین ممکن است توضیح دهد که چرا خطر دیابت نوع 1 با ژن خاصی در کروموزوم 2 به نام SLC11A1به آن ژن چه می کند؟ SLC11A1 سلول ایمنی را فعال می کند که می خورد مایکوباکتریوم برای صبحانه این می تواند توضیح دهد که چگونه جهش در آن ژن می تواند مستعد ابتلا به دیابت نوع 1 را افزایش دهد – یعنی با افزایش حساسیت به عفونت های مایکوباکتریایی ، مانند Mycobacterium avium paratuberculosisبه در واقع ، یک “[a]تجمیع خط شواهد…[to] MAP در توسعه T1DM [type 1 diabetes] به عنوان محرک محیطی ” احتمالاً اتفاقی نیست این نوع باکتری ها تکامل یافته اند تا خود را شبیه پروتئین های انسانی کنند تا هدف اصلی جلوگیری از تشخیص توسط سیستم ایمنی بدن ما باشد. اینها droids مورد نظر شما نیستند. با این حال ، اگر سیستم دفاعی بدن مان را بپوشاند و شروع به حمله به باکتری ها کند ، پروتئین های مشابه ما می توانند قربانی آتش دوستانه شوند ، چیزی که تقریباً همه این مطالعات به آن اشاره کرده اند. تقریباً ، اما نه همه.

یک بررسی در سال 2015 نشان داد که هفت مورد از هفت مطالعه روی انسان ارتباط بین دیابت نوع 1 و قرار گرفتن در معرض پاراتوبرکولوز را نشان می دهد ، اما در واقع هفت مورد از هشت مورد است. از زمان انتشار این بررسی ، مطالعه ای در هند منتشر شد که هیچ پیوندی پیدا نکرد. چند توضیح احتمالی ارائه شد. شاید به این دلیل باشد که واکسیناسیون سل معمولی در هند اجباری است ، که ممکن است “محافظت متقابل در برابر بیماری جذام” یا به دلیل این که آنها به دلیل “برخی از شیوه های فرهنگی و آشپزی مانند گیاهخواری گسترده” ، گوشت بسیار کمتری مصرف می کنند. به دلیل “جوشاندن اجباری شیر قبل از مصرف …” اگر غیرفعال شدن حرارتی شیر را با غلظت بالای مدفوع آلوده به طبیعت اندازه گیری کنیم ، که احتمالاً منبع اصلی آلودگی شیر است ، پاستوریزاسیون ممکن است باکتری ها را کاملاً غیرفعال نکند ، اما در هنگام جوشیدن عقیم سازی می کند. درجه حرارت باید (همانطور که در ویدئوی من در 3:40 مشاهده می کنید). هرچند ممکن است به میزان تجمع مدفوع بستگی داشته باشد. باکتری های MAP ممکن است بتوانند با پنهان شدن در توده های مدفوع کوچک در شیر ، از پاستوریزاسیون جلوگیری کنند ، اما به ندرت باید MAP بیش از 100 درجه سانتیگراد زنده بماند ، شاید این یافته های متفاوت هند را توضیح دهد.

نتیجه نهایی: “برای کاهش قرار گرفتن انسان در معرض MAP از طریق مصرف لبنیات و محصولات گوشتی …[more] برای برآورد میزان MAP ”در شیر ، گوشت و مدفوع و همچنین میزان آلودگی مدفوع شیر و لاشه مورد نیاز است. [meat]”تا دریابیم که برای از بین بردن آن چه باید بکنیم. در این میان ، تأثیر بالقوه بر سلامت عمومی چیست Mycobacterium avium paratuberculosis؟ اکثریت متخصصان در این زمینه موافقند که “احتمالاً برای سلامتی انسان خطری است” و باید “یک موضوع بهداشت عمومی با اولویت بالا یا متوسط” باشد.


من 15 سال پیش در مورد ارتباط بین بیماری های انسانی و عفونت پاراتوبرکولوز در شیر و گوشت صحبت کردم. تا آنجایی که می توانم بدبین باشم ، حتی من هم شوکه هستم که صنعت برای پاکسازی اقدامات خود بیشتر نکرده است. این مرا به یاد داستان ویروس سرطان خون گاو می اندازد. دیدن:

اگر دو قسمت اول این مجموعه را از دست داده اید ، بررسی کنید آیا بیماری پارات سل در دیابت نوع 1 باعث تحریک شیر می شود؟ و مصرف گوشت و توسعه دیابت نوع 1به

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده من را تماشا کنید:



دیدگاهتان را بنویسید