چگونه می توان بیماری مزمن کلیه را با غذا درمان کرد


“در ایالات متحده ، تقریباً از هر سه بزرگسال 65 سال به بالا یک نفر مبتلا به بیماری مزمن کلیه (CKD) است.” درمان بیماری مزمن کلیه با غذا، اما “اکثر بیماران مبتلا به CKD به مراحل پیشرفته CKD پیشرفت نمی کنند ، زیرا مرگ قبل از پیشرفت به مرحله نهایی بیماری کلیوی پیش می رود …” با پیروی از حدود هزار نفر از افراد 65 ساله یا بالاتر با بیماری مزمن کلیه برای حدود یک دهه ، فقط یک تعداد کمی مجبور به دیالیز شدند زیرا اکثر آنها فوت کردند. ترسناک ترین چیز برای بسیاری از بیماران کلیوی ترس از دیالیز است ، اما ممکن است 13 برابر بیشتر از افرادی که دیالیز می شوند جان خود را از دست بدهند. با از بین رفتن بیماریهای قلبی بیش از تقریباً همه علل دیگر ، کاهش عملکرد کلیه می تواند عوارضی را برای حمله قلبی ، سکته مغزی و مرگ ایجاد کند.

به همین دلیل بسیار مهم است که هر رژیم غذایی که برای کمک به کلیه ها انتخاب شود باید به قلب نیز کمک کند. رژیم غذایی گیاهی متناسب با این قانون است که از سنگ کلیه ، التهاب کلیه و اسیدوز و همچنین بیماری های قلبی محافظت می کند. (پیوندهای مربوط به ویدئوهای من را که این موضوعات را در بر می گیرد به پیوندهای زیر مراجعه کنید.) یعنی ، “کاهش فشار خون ممکن است با کاهش مصرف سدیم و طبیعت گیاه خواری ، که برای کاهش کلسترول سرم نیز بسیار مهم است ، مورد توجه قرار گیرد.” که نه تنها به قلب بلکه به کلیه ها نیز کمک می کند.

در سال 1858 ، رودولف ویرچو ، پدر آسیب شناسی مدرن ، اولین کسی بود که انحطاط چربی کلیه را توصیف کرد. در سال 1982 ، این ایده از سمیت کلیوی چربی – احتمال اینکه چربی و کلسترول موجود در جریان خون می تواند مستقیماً برای کلیه ها سمی باشد ، بر اساس داده هایی که نشان می دهد توده های چربی به معنای واقعی کلمه باعث انسداد کلیه ها می شود – رسمی شد.

از زمانی که این ایده مطرح شد ، سرعت بیشتری یافته است. به نظر می رسد کلسترول بالا و چربی در جریان خون می تواند پیشرفت بیماری مزمن کلیه را از طریق اثرات سمی مستقیم بر روی سلول های کلیه تسریع کند. با توجه به ارتباط بین کلسترول و کاهش کلیه ، استفاده از داروهای استاتین برای کاهش کلسترول برای کاهش پیشرفت بیماری کلیوی توصیه شده است. البته، “[s]باید اثرات سوء خطرناکی روی ماهیچه ها و کبد در نظر داشت. ” به همین دلیل است که رژیم های گیاهی می توانند بهترین ها را در هر دو جهان ارائه دهند و از قلب و کلیه ها بدون عوارض جانبی دارو محافظت کنند.

دو اشکال احتمالی عبارتند از مقدار فسفر و پتاسیم در غذاهای گیاهی ، که کلیه های بیمار گاهی اوقات می توانند در دفع آنها مشکل ایجاد کنند. با این حال ، مشخص می شود که فسفر موجود در گوشت تقریباً دو برابر بیشتر جذب می شود ، چه برسد به مواد افزودنی فسفات که به گوشت تزریق می شود. بنابراین ، خوردن گیاهان می تواند سطح فسفر را در خون به میزان قابل توجهی کاهش دهد. نگرانی در مورد پتاسیم تا حد زیادی نظری است زیرا اثرات قلیایی کننده غذاهای گیاهی به بدن کمک می کند تا پتاسیم را دفع کند ، اما برای کسانی که تحت دیالیز یا با بیماری های مرحله نهایی هستند که باید توسط متخصص تغذیه کلیه تحت نظر باشند ، نظری نیست.

رژیم های غذایی مخصوص گیاهخواران با محدودیت پروتئین با موفقیت برای کاهش یا توقف پیشرفت نارسایی کلیه استفاده شده است. یک مطالعه کاهش عملکرد کلیه هشت دیابتی را برای یک تا دو سال قبل از تغییر رژیم غذایی گیاهی نشان داد ، که به نظر می رسد این کاهش ناگهانی را در اکثر بیماران متوقف می کند. این باعث شد تا محققان آن را به عنوان درمان انتخابی نارسایی کلیه دیابتی اعلام کنند.

رژیم های سخت گیاهی همچنین ممکن است به تاخیر در دیالیز به مدت یک تا دو سال کمک کند و پس از پیوند کلیه ، بقای کلیه را بهبود بخشد و بقای بیمار را بهبود بخشد. با این حال ، اکثر مقالات فقط مطالعات امکان سنجی آزمایشی هستند. مهم نیست که م ifثر باشد اگر نتوانیم مردم را وادار به رعایت رژیم کنیم. اما در حالی که ما منتظر مطالعات قطعی تری هستیم ، داده های موجود از ارائه این نوع رژیم های گیاهی به عنوان یک گزینه برای همه بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه پیشرفته یا پیشرونده پشتیبانی می کند.

“[E]اگر هنوز تأثیر چنین رژیم هایی بر پیشرفت نارسایی کلیوی قابل بحث است ، اثرات مطلوب بدون شک [of plant-based diets] در مورد برخی از مخرب ترین اختلالات قلبی و عروقی و متابولیک که معمولاً با نارسایی کلیوی همراه است ، مانند فشار خون بالا و دیابت ، “توصیه های غالب پروتئین ها از منبع گیاهی” را برای بیماران مبتلا به نارسایی کلیه ارائه می دهد.

با این حال ، رژیم غذایی هنوز به درستی استفاده نمی شود ، تا حدی به این دلیل که برخی افراد تغییر رژیم غذایی خود را دشوار می دانند. با این حال ، ما می دانیم غذاهای غنی از پروتئین حیوانی منجر به اسیدوز متابولیک می شوند. رژیم های غذایی ما “تا حد زیادی اسید زا هستند زیرا در میوه ها و سبزیجات کمبود دارند و حاوی مقادیر زیادی محصولات حیوانی هستند.” بنابراین ، پزشکان چه کردند؟ آنها به مردم جوش شیرین می دادند. آنها به جای درمان علت – بار اسید رژیم غذایی از محصولات فراوان حیوانی و میوه ها و سبزیجات بسیار کم – این نتیجه را با گفتن “اوه ، اسید زیاد؟ ما فقط یک پایه به شما می دهیم: بی کربنات سدیم. ” و کار می کند. خنثی سازی اسید غذایی با بی کربنات سدیم باعث کاهش آسیب کلیه و کاهش عملکرد کلیه می شود ، اما بی کربنات سدیم (جوش شیرین) دارای سدیم است ، بنابراین پزشکان ممکن است فقط مشکل دیگری را اضافه کنند.

اگر بیماران قرار نیست محصولات حیوانی را کاهش دهند ، حداقل باید میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کنند. آنها این کار را انجام دادند ، و این نیز م workedثر بود ، و این کار را بدون منجر به پتاسیم زیاد در خون انجام دادند. در واقع ، ممکن است حتی بهتر عمل کند زیرا میوه ها و سبزیجات مزیت بیشتری برای کاهش فشار خون دارند. مطالعه ای که این مورد را مورد بررسی قرار داد ، مهم است زیرا روش ساده و ایمن برای درمان اسیدوز متابولیک را نشان می دهد: با میوه و سبزیجات. بنابراین ، کلید جلوگیری از پیشرفت بیماری مزمن کلیوی ممکن است در بازار محصولات یا بازار کشاورزان باشد ، نه در داروخانه ها.


این آخرین قسمت از مجموعه شش قسمتی گسترده ای است که جدیدترین علم در مورد رژیم غذایی و سلامت کلیه را ارائه می دهد. بقیه سریال ها را ببینید:

همچنین ممکن است به فیلم های من علاقه مند باشید چگونه از بیماری کلیه نمیریم و چگونه با رژیم غذایی از سنگ کلیه پیشگیری کنیمبه

برای حفظ تعادل باید کلیه های فعال داشته باشید. مشکل اکثر مردم عدم دریافت پتاسیم کافی است ، که در ویدیوی خود به آن پرداخته ام 98 درصد رژیم های غذایی آمریکا کمبود پتاسیم دارنداما فسفر زیاد در خون نیز می تواند مشکل ساز باشد. بنابراین ، مواد افزودنی فسفات چیزی است که باید سعی کنیم از آن اجتناب کنیم. برای ملاحظه مطالب بیشتر در این مورد ، مراجعه کنید:

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مشاهده کنید:



دیدگاهتان را بنویسید