کاهش قند در انگلستان: مالیات کار می کند ، داوطلبانه اینطور نیست


من با تیتر FoodNavigator-USA به این داستان هشدار دادم: میزان قند موجود در نوشابه ها تقریباً یک سوم کاهش می یابد زیرا تلاش های داوطلبانه از هدف خارج می شود.

آخرین گزارش پیشرفت بهداشت انگلستان در زمینه تلاش برای کاهش قند صنایع غذایی و نوشیدنی تغییرات قابل توجهی را در مناطقی که مالیات قند اعمال می شود نشان می دهد ، اما عدم موفقیت ناامید کننده در برنامه کاهش داوطلبانه شکر.

گزارش پیشرفت سال 2 نشان می دهد:

  • قند موجود در نوشیدنی های مشمول مالیات تحت تأثیر صنعت نوشیدنی های نرم (SDIL) بین سالهای 2015 تا 2018 28.8 درصد کاهش یافته است.
  • برای محصولات بدون مالیات ، کاهش قند تنها 2.9 بود.
  • کل قند افزایش یافت 2.6:: بیشترین افزایش مربوط به بستنی ، آب نبات ، شیرینی و کلوچه بود.

اخلاقی: اگر می خواهید شرکت ها قند محصولات خود را کاهش دهند ، از آنها مالیات بگیرید.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید