کاهش مصرف گلیکوتوکسین برای کاهش از دست دادن مغز


هر یک از ما حدود شش میلیارد مایل DNA داریم. چگونه بدن ما مانع از گره خوردن آن می شود؟ پروتئین های خاصی به نام هیستون وجود دارد که مانند حلقه ها با DNA به عنوان نخ عمل می کنند. آنزیم هایی به نام سیرتوئین DNA را در اطراف هیستون ها می پیچند و با این کار ژن های موجود در آن قسمت از DNA را خاموش می کنند ، از این رو نام آنها SIRtuins که مخفف عبارت tuins است سکوت تنظیم کننده اطلاعاتبه

اگرچه آنها فقط حدود یک دهه پیش کشف شدند ، اما مطالعه بر روی sirtuins “به یکی از نوید بخش ترین زمینه های زیست پزشکی تبدیل شده است” ، زیرا به نظر می رسد در ترویج پیری سالم و طول عمر نقش دارد. همانطور که در تصویر نشان داده شده است ، سرکوب این دفاع کلیدی میزبان به عنوان ویژگی اصلی بیماری آلزایمر در نظر گرفته می شود کاهش مصرف گلیکوتوکسین برای جلوگیری از آلزایمربه

کالبد شکافی قربانیان آلزایمر نشان می دهد که از دست دادن فعالیت سیرتوئین با تجمع پلاک ها و گره های مغزی مشخصه بیماری آلزایمر در ارتباط است. به نظر می رسد Sirtuin مسیری را فعال می کند که مغز را از تشکیل پلاک و درهم تنیدگی دور می کند. “از آنجا که کاهش فعالیت سیرتوئین به وضوح می تواند تأثیرات مخربی بر سلامت عصب داشته باشد ، محققان در تلاش هستند تا داروهایی را برای افزایش فعالیت سیرتوئین تهیه کنند ، اما چرا در وهله اول فقط از سرکوب آن جلوگیری نمی شود؟”

گلیکوتوکسین های موجود در غذای ما فعالیت سیرتوئین را که به عنوان محصولات نهایی پیشرفته گلایکاسیون یا AGE شناخته می شود ، مهار می کند. رژیم غذایی مدرن ما شامل AGE های بیش از حد است که می تواند عصبی باشد. سطوح بالای خون ممکن است کاهش شناختی را در طول زمان پیش بینی کند. اگر میزان ادرار گلیکوتوکسین هایی را که در بدن افراد مسن جریان دارد اندازه گیری کنید ، آنهایی که دارای بالاترین سطح هستند در 9 سال بعد بیشترین کاهش شناختی را تجربه می کنند.

با افزایش سن ، مغز ما به معنای واقعی کلمه کوچک می شود. در دهه 60 و 70 سالگی ، ما به طور متوسط ​​سالانه پنج سانتی متر مکعب از حجم کل بافت مغز خود را از دست می دهیم ، اما برخی از افراد بیشتر از دیگران از دست می دهند. آتروفی مغزی ممکن است در افراد بسیار سالم کاهش یابد و تعداد کمی از افراد هیچ مغزی را از دست نمی دهند. به طور معمول ، ما سالانه حدود 2 درصد از حجم مغز خود را از دست می دهیم ، اما این فقط میانگین است. اگرچه میانگین از دست دادن مغز افراد در سنین 70 و 80 سالگی 2.1 درصد بود ، برخی بیشتر ، برخی کمتر ، و برخی از مردان و زنان هیچ کدام را در طی چهار سال از دست ندادند.

محققان در استرالیا اولین شواهد را در ارتباط AGE ها با این نوع از دست دادن مغز ارائه کردند. بنابراین ، محدود کردن مصرف این ترکیبات ممکن است دارای مزایای قابل توجهی برای سلامت عمومی باشد. از آنجا که کمبود سیرتوئین با کاهش AGE رژیم غذایی هم قابل پیشگیری است و هم قابل برگشت است ، یک استراتژی درمانی که شامل خوردن کمتر از AGE می شود ، ممکن است یک استراتژی جدید برای مبارزه با اپیدمی آلزایمر ارائه دهد.

برخی از گلیکوتوکسین ها به طور داخلی به ویژه در بیماران دیابتی تولید می شوند ، اما هرکسی می تواند آنها را از سیگار کشیدن و خوردن ، به ویژه غذاهای سرشار از چربی و پروتئین که در دمای بالا پخته می شوند ، دریافت کند. در ویدئوی من ، اجتناب از قبر قندی، من 15 غذای آلوده به گلیکوتوکسین ها را ذکر کردم. بیشتر مرغ ، بلکه گوشت خوک ، گوشت گاو و ماهی ، که ممکن است به توضیح اینکه چرا کسانی که بیشتر گوشت می خورند در مقایسه با گیاه خواران طولانی مدت سه برابر بیشتر دچار زوال عقل می شوند ، کمک کنند. توجه داشته باشید که برخی از غذاهای گیاهی نسبتاً پرچرب و پروتئینی مانند آجیل و محصولات سویا وجود دارد. بنابراین ، من دیگر توصیه نمی کنم که آجیل را برشته کنید و از توفو بو داده خودداری کنید.

من محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته را پوشش داده ام گلیکوتوکسین ها، بیکن ، تخم مرغ و دیابت بارداری در دوران بارداری، و چرا گوشت یک عامل خطر برای دیابت است؟به

بیشتر در مورد کند کردن پیری مغز در چگونه می توان پیری مغز را تا دو سال آهسته کردبه

در سلامتی ،

مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مشاهده کنید:



دیدگاهتان را بنویسید