کدام مارک ها و منابع برنج دارای حداقل آرسنیک هستند؟


سطح آرسنیک در 5800 نمونه برنج از 25 کشور مورد آزمایش قرار گرفت. آرسنیک موجود در پنج وعده برنج در هفته صد برابر خطر سرطان قابل قبول است. صنعت برنج در این باره چه گفت؟ هنگامی که این خبر برای اولین بار در رسانه ها منتشر شد مبنی بر اینکه برنج آمریکایی دارای بالاترین سطح آرسنیک در جهان بود ، فدراسیون برنج ایالات متحده گفت: “در مورد آرسنیک تا کنون مزخرف است!” در شماره 9 اوت 2005 ، شماره USA Rice Daily، خبرنامه روزانه آن از نظر آن ، این مطالعه “نه تنها در بالاترین درجه نادرست بود ، بلکه به طرز مخربانه ای نیز واقعیت ندارد”. یکی از محققان پاسخ داد: “با رسیدگی نکردن به این مشکل [of arsenic] صنعت برنج کمربند پنبه ای ایالات متحده که دهه ها نادیده گرفته شده است ، ظلم می کند. “اگر این مشکل در گذشته حل می شد ، با توجه به اینکه به خوبی شناخته شده است که آرسنیک در خاکهای شالیزاری در ایالات متحده مشکل ساز بود … خاک های ایمن شناسایی می شد و انواع برنج آرسنیک کم دانه توسعه می یافت.” در عوض ، گونه های مقاوم در برابر آرسنیک توسعه داده شده است که سطوح بیش از حد آرسنیک را بدون مرگ خود ایجاد می کند. من در ویدئوی خود درباره میزان آرسنیک در برنج بحث می کنم کدام مارک ها و منابع برنج دارای حداقل آرسنیک هستند؟به

هرچند همه تولیدکنندگان برنج تا این حد رد کننده نبوده اند. پس از یک بعدی گزارشات مصرف کننده اکسپوز ، یکی از شرکت های تولید برنج “چگونه امور را به دست خود می گیرد”. مزرعه Lundberg آزمایش صدها نمونه از برنج خود را برای به اشتراک گذاشتن نتایج با FDA آغاز کرد. مدیرعامل گفت: “ما متعهد هستیم که غذای ایمن ارائه دهیم ،” واقعاً به صحبت های مشتریان گوش دهیم و با این مشکل بسیار آشکار برخورد کنیم … ” مزرعه Lundberg نه تنها نتایج خود را با FDA ، بلکه با همه به اشتراک می گذارد.

اگر از وب سایت آن دیدن می کنید یا به صفحه 1:37 در my my بروید ویدیو، می بینید که ظاهراً به قول آزمایش برنج قهوه ای خود عمل کرده است. مزارع لوندبرگ از قطعات در میلیون (ppm) به جای قطعات در میلیارد (ppb) استفاده می کنند تا ظاهر آن بهتر از این باشد ، اما در مقایسه با سطح متوسط ​​برنج قهوه ای ایالات متحده 154 ppb ، لوندبرگ میکند بهتر انجام دهید در حقیقت ، برنج قهوه ای معطر آن ، احتمالاً باسماتی قهوه ای و یاسمن قهوه ای آن ، با 80 ppb ، به طور متوسط ​​کمتر از سطح برنج سفید ملی است ، و ظاهراً برنج قرمز و سیاه لوندبرگ ، با 90 ppb. در حقیقت ، هیچ یک از نمونه های آن حتی به سطح متوسط ​​برنج قهوه ای آمریکا نرسید.

گزارش های مصرف کننده نشان می دهد که اکثر مارک های دیگر با سطوح متوسط ​​آرسنیک ایالات متحده در برنج قهوه ای قابل مقایسه هستند ، همانطور که در 2:15 در مقاله من مشاهده می کنید. ویدیو، از جمله نام تجاری عمو بن و والمارت’s Great Value. با این حال ، Whole Foods با برنج قهوه ای دانه بلند 365 هر روز ارزش روزانه ، بدترین امتیاز را کسب کرد ، حدود یک سوم بیشتر از این برنج ها و از میانگین ملی فراتر رفت.

در بزرگترین بررسی تا به امروز ، بر اساس 5800 نمونه برنج از 25 کشور جهان ، بالاترین میانگین کل آرسنیک متعلق به ایالات متحده بوده است. به طور کلی مطالعات ایالات متحده تقریباً دو برابر برنج خارج از آسیا بود ، در حالی که مقادیر بالای آن در ایالات متحده به دلیل “سنگین بودن [historical] استفاده از آفت کش های مبتنی بر آرسنیک. ” اما سطح آرسنیک در ایالات متحده یکسان نبود. بله ، برنج آمریکایی به طور متوسط ​​دو برابر آرسنیک برنج آسیایی دارد و تقریباً همه نمونه های برنج آزمایش شده در شمال نیویورک که از هند یا پاکستان وارد شده بودند دارای سطح آرسنیک کمتر از 95 درصد برنج تولید داخل بودند. ولی، “[r]یخ رشد شده در ایالات متحده وسیع ترین محدوده کلی را نشان داد … ویدیوبه در برنج تگزاس و آرکانزاس آرسنیک به میزان قابل توجهی بیشتر از برنج کالیفرنیا است. برنج کالیفرنیا قابل مقایسه با برنج تولید شده در سایر نقاط جهان است. اینها احتمالاً برخی از داده هایی هستند که باعث می شود گزارشات مصرف کننده نشان دهد که باسماتی قهوه ای از کالیفرنیا ، هند یا پاکستان جزو گزینه های ایمن تر برنج است. اگر آرسنیک از آفت کش ها باشد ، آیا برنج ارگانیک کمتر از برنج معمولی دارد؟ خیر ، زیرا سموم آرسنیک حدود 30 سال پیش ممنوع بود. فقط 30،000 تن مواد شیمیایی آرسنیک قبلاً در مزارع پنبه در جنوب ایالات متحده ریخته شده بود ، “بنابراین قابل درک است که بقایای آرسنیک هنوز در محیط باقی مانده است” حتی اگر یک انس آفت کش جدید اضافه نکنید. به همین دلیل است که صنعت به طور خاص انواع مقاوم در برابر آرسنیک گیاهان برنج در جنوب را انتخاب می کند. اگر فقط انسانهای مقاوم در برابر آرسنیک وجود داشت.

مارک های دیگر برنج چطور؟ این موضوع بود کدام برنج آرسنیک کمتری دارد: سیاه ، قهوه ای ، قرمز ، سفید یا وحشی؟به


برای سابقه بیشتر ، به:

همچنین ممکن است به موارد زیر علاقه مند باشید:

با تشکر از اتحادیه مصرف کنندگان ، سازمان فوق العاده ای که انتشار می دهد گزارشات مصرف کننده، برای فعالیت پیشگامانه خود در این زمینه و موارد دیگر.

در سلامتی ،

مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده من را تماشا کنید:



دیدگاهتان را بنویسید