کرونا و غذا: جدیدترین


غذا به همه چیز وصل می شود ، حتی به کووید -19. در اینجا چگونه است.

نیویورک تایمز می گوید: «پنجره ها را باز کنید. غذا را به اشتراک نگذارید. ” این گزارش آخرین توصیه های دفتر معاون رئیس جمهور پنس ، خلاصه در برگهبه توصیه عدم اشتراک غذا به مدارس اشاره دارد.

این لس آنجلس تایمز نظر خود را در مورد اشتراک غذا درخواست کرد. در اینجا چیزی است که من به خبرنگار گفتم (مقاله برخی از این موارد را نقل می کند):

بستگی به این دارد که شما چقدر پارانوئید هستید. تا کنون ، هیچ شواهدی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از طریق غذا وجود ندارد ، اما من فکر می کنم از نظر نظری امکان پذیر است. کسی که ویروس دارد اما علائم آن را نشان نمی دهد می تواند سرفه یا عطسه کند یا غذاهای خام را کنترل کند. اگر غذاها را قبل از پختن با آنها سرو کنید ، می توانید ویروس را منتقل کنید.

پخت و پز باید ویروس را از بین ببرد (از کیسه ای که غذاها به آن وارد شده اید دوباره استفاده نکنید). سبزیجات سالاد همیشه باید شسته شوند ، حتی قبل از شستشو ، حتی سالادهایی که از قبل بسته بندی شده اند.

در مورد سالاد: آنها معمولاً دارای صفحه شیشه ای یا پلاستیکی و قاشق های دسته بلند هستند. باز هم ، آلودگی ممکن است اما بعید است. اگر چنین چیزهایی شما را نگران می کند ، درمان آسان است: غذا را بپزید و در حالی که گرم است بخورید.

برخی از توصیه های CDC در مورد کرونا مربوط به غذا است.

  • دستان خود را اغلب با آب و صابون به مدت حداقل 20 ثانیه بشویید ، به ویژه پس از دمیدن بینی ، سرفه یا عطسه. دستشویی رفتن ؛ و قبل از خوردن یا تهیه غذا.
  • اگر به بیماری کووید -19 مبتلا هستید ، از تماس با حیوان خانگی خود ، از جمله نوازش ، بغل کردن ، بوسیدن یا لیسیدن و به اشتراک گذاشتن غذا خودداری کنید.

توصیه های CDC در مورد آمادگی می گوید در صورت بیماری چه باید کرد. در اصل ، در خانه بمانید.

  • راههای رساندن غذا به خانه خود را از طریق شبکه های خانوادگی ، اجتماعی یا تجاری در نظر بگیرید
  • نظارت بر غذا و سایر تجهیزات پزشکی (اکسیژن ، بی اختیاری ، دیالیز ، مراقبت از زخم) و ایجاد یک برنامه پشتیبان.
  • برای به حداقل رساندن سفرها به فروشگاه ها ، اقلام غذایی فاسدشدنی تهیه کنید تا در خانه داشته باشید.

اطلاعات کلی درباره ویروس کرونا نیز در اختیار سازمان بهداشت جهانی است. در مورد به اشتراک گذاری غذا چیزی نمی گوید ، اما روشهای استاندارد بهداشتی را برای دست زدن و آماده سازی غذا توصیه می کند-شستن دست ها ، پخت کامل گوشت و جلوگیری از آلودگی متقابل بین غذاهای پخته و نپخته (به وب سایت WHO مراجعه کنید).

اداره ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) می گوید هیچ مدرکی مبنی بر اینکه غذا منبع یا مسیر انتقال ویروس کرونا است وجود ندارد.

  • مارتا هوگاس ، دانشمند ارشد EFSA ، گفت: “تجربیات ناشی از شیوع قبلی کروناویروس های مرتبط ، مانند کروناویروس سندرم حاد تنفسی (SARS-CoV) و سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS-CoV) ، نشان می دهد که انتقال از طریق مصرف غذا هیچ روی دادن. در حال حاضر ، هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد کروناویروس از این نظر متفاوت است. “

FDA هشدارهایی را به افراد و شرکت هایی داده است که ادعای حمایت نشده ای برای درمان کووید -19 دارند ، یکی از آنها به مبلغ تلویزیون جیم باکر (او مکمل نقره کلوئیدی است). نامه های هشدار دهنده به نمایشگاه Jim Bakker Show و همچنین نقره ای حیاتی، Quinessence Aromatherapy Ltd.، Xephyr، LLC که به عنوان N-Ergetics ، GuruNanda ، LLC ، Vivify Holistic Clinic ، Herbal Amy LLC فعالیت می کنند.

سرانجام ، یک نظرسنجی نشان می دهد که یک سوم خریداران در بریتانیا در حال آماده سازی برای محاصره کرونا هستند.

در حالی که همه اینها در جریان است از وعده های غذایی خود لذت ببرید!

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید