کلسترول غذایی بر سطح کلسترول خون تأثیر می گذارد


در ویدئوی من ، تخم مرغ در برابر سیگار در تصلب شرایین ، مطالعه ای را نمایان کردم که نشان می دهد سیگار کشیدن و خوردن تخم مرغ می تواند به عروق ما آسیب برساند. اما حتی زرده تخم مرغ به تنهایی با تجمع پلاک های شریان در دو سوم به اندازه سیگار کشیدن مرتبط است.

این مطمئنا برخی از پرها را خراب کرد.

بله ، تخم مرغ منبع اصلی کلسترول در رژیم غذایی آمریکا است ، اما برخی نامه ها به سردبیر به این امر اعتراض کردند غذایی کلسترول ممکن است تأثیر بسیار کمی بر خون سطوح کلسترول ، با استناد به مطالعه منتشر شده در سال 1971 بر روی هشت نفر انجام شد. اما اگر ده ها مطالعه را با هم بررسی کنیم و صدها نفر را مورد بررسی قرار دهیم ، متوجه می شویم که غلظت کلسترول خون “به وضوح با افزودن کلسترول غذایی افزایش می یابد”. در ویدئوی من ، افشای افسانه های صنعت تخم مرغ، یک مثال افراطی وجود دارد که فقط برای نشان دادن آن وجود دارد: یک سال از عمر یک فرد مورد مطالعه که تخم مرغ را تخلیه و خارج می کند. ابتدا ، محققان او را از تخم مرغ جدا کرده و رژیم بدون کلسترول را در دستور کار خود قرار می دهند و کلسترول خون او تنها در عرض سه هفته کاهش می یابد. سپس آنها مقدار زیادی تخم مرغ به او می دهند و کلسترول او دوباره بالا می رود ، بالا می ماند تا زمانی که تخم مرغ ها را برداشته و دوباره در رژیم بدون کلسترول قرار می دهند و غیره و غیره. محققان اساساً کلسترول بالای خون او را مانند یک چراغ روشن (ساخته شده از تخم مرغ) روشن و خاموش می کردند.

البته تنها دلیلی که ما به میزان کلسترول خود اهمیت می دهیم یا اینکه میزان پلاک در داخل عروق ما جمع می شود این است که ما می خواهیم از عواقب آن مانند حمله قلبی جلوگیری کنیم. بنابراین آیا تخم مرغ خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد؟ آخرین متاآنالیز ، آخرین مجموعه از بهترین مطالعات در مورد مصرف تخم مرغ و خطر بیماری های قلبی به سال 1930 باز می گردد ، نشان داد که به طور کلی ، کسانی که بیشتر تخم مرغ مصرف کرده اند 19 درصد بیشتر در معرض بیماری های قلبی عروقی قرار دارند (68). ٪ خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد ، و هنگامی که به دیابت مبتلا می شوید ، 85٪ بیشتر خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد. زیاد طول نکشید ؛ مصرف کمتر از یک عدد تخم مرغ در روز با افزایش قابل توجه بیماری های قلبی مرتبط است. فقط بیش از نصف تخم مرغ در روز ممکن است خطر بیماری قلبی را 6 increase (40 in در بیماران دیابتی جدا شده) و خطر دیابت را 29 increase افزایش دهد. محققان نتیجه می گیرند که یافته های آنها از دستورالعمل های رژیم غذایی انجمن قلب آمریکا پشتیبانی می کند ، که توصیه می کند مصرف تخم مرغ در بزرگسالان برای جلوگیری از بیماری های قلبی مانند دیابت ، هفتمین علت اصلی مرگ و بیماری های قلبی ، قاتل شماره یک ما ، محدود شود.

بیشتر در مورد ارتباط دیابت در تخم مرغ و دیابت و بیکن ، تخم مرغ و دیابت بارداری در دوران بارداری.

اطلاعات بیشتر در مورد تخم مرغ و صنعت تخم مرغ به طور کلی:

بیماریهای قلبی بیشتر از تجمع کلسترول وجود دارد. در ویدئوی من ، تخم مرغ و عملکرد شریانی، من بررسی می کنم که مصرف تخم مرغ چه تاثیری بر عملکرد اندوتلیال ، توانایی شریان های ما در آرامش طبیعی دارد.

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید توسط ویدیوهای من به صورت رایگان مشترک شوید اینجا را کلیک کنید و ارائه های کامل من از سال 2012 تا 2015 را تماشا کنید ریشه کن کردن علل اصلی مرگ، بیشتر از یک سیب در روز، از جدول تا قادر، و غذا به عنوان داروبه



دیدگاهتان را بنویسید