کمیته مشورتی دستورالعمل های رژیم غذایی گزارش خود را منتشر می کند


گزارش کمیته مشورتی دستورالعمل های رژیم غذایی 2020 در حال حاضر به صورت پیش چاپ آنلاین در دسترس است.

این رکورد در 835 صفحه است.

نتایج آن با دستورالعمل های رژیم غذایی قبلی سازگار است.

خوردن را توصیه می کند بیشتر از این غذاها:

ویژگی های مشترک الگوهای غذایی مرتبط با پیامدهای مثبت سلامتی شامل مصرف بیشتر سبزیجات ، میوه ها ، حبوبات ، غلات کامل ، لبنیات کم چرب یا بدون چربی ، گوشت و مرغ بدون چربی ، غذاهای دریایی ، آجیل و روغن های گیاهی غیر اشباع است.

خوردن را توصیه می کند کمتر از این غذاها:

کمیته دریافت که پیامدهای منفی (مضر) سلامتی با الگوهای غذایی همراه با مصرف بیشتر گوشت قرمز و فرآوری شده ، غذاها و نوشیدنی های شیرین شده با شکر و غلات تصفیه شده همراه است.

این توصیه را حفظ کرد: کمتر از گوشت قرمز و فرآوری شده استفاده کنید

توصیه برای خوردن چربی اشباع کمتر (جایگزینی با چند غیراشباع یا تک اشباع نشده) را حفظ کرد

بنابراین ، کمیته توصیه می کند که میزان کلسترول و چربی اشباع شده در رژیم غذایی تا حد ممکن در یک رژیم غذایی سالم کم باشد و مصرف چربی اشباع شده به کمتر از 10 درصد از کل انرژی دریافتی محدود شود. دستورالعمل های رژیم غذایی 2015-2020 برای آمریکایی هابه این توصیه برای بزرگسالان و کودکان 2 سال به بالا اعمال می شود.

این امر محدودیت های مشروبات الکلی را از 2 نوشیدنی در روز برای مردان به 1 نوشیدنی تشدید کرد:

این کمیته به این نتیجه رسید که هیچ شواهدی مبنی بر کاهش دستورالعمل های رژیم غذایی فعلی برای توصیه های آمریکایی ها وجود ندارد ، و شواهدی وجود دارد که آنها را برای مردان تشدید می کند به طوری که محدودیت توصیه شده برای مردان و زنانی که مشروب مصرف می کنند ، 1 نوشیدنی در روز در روزهایی است که الکل مصرف می شود.

محدودیت های قندهای اضافی را از 10 درصد به 6 درصد محدود کرد:

پس از در نظر گرفتن شواهد علمی برای اثرات احتمالی مصرف قندهای اضافی بر سلامت ، همراه با یافته های برآورد مبتنی بر مدل از انرژی موجود در الگوی رژیم غذایی پس از برآوردن نیازهای مغذی ، کمیته پیشنهاد می کند که کمتر از 6 درصد انرژی از قندهای افزوده بیشتر است. مطابق با الگوی غذایی که از نظر تغذیه مناسب است و از مصرف انرژی اضافی از قندهای اضافی اجتناب می کند نسبت به الگویی که کمتر از 10 درصد انرژی از قندهای افزوده شده است.

چه چیزی گم شده است؟

  • نمک: این گزارش به طور قابل ملاحظه ای در مورد سدیم فراتر از مصرف زیاد آن می گوید و مردم باید “مصرف سدیم را کاهش دهند”. ممکن است آن را از دست داده باشم ، اما نتوانستم پیشنهادی برای محدودیت های کمی پیدا کنم.
  • Ultraprocessed: این کلمه در گزارش به جز در منابع موجود نیست. شواهد زیادی از ارتباط غذاهای فوق فرآوری شده با سلامت ضعیف حمایت می کند. اگر کمیته این شواهد را در نظر گرفت ، آن را به صراحت بیان نکرد.
  • پایداری: این از ابتدا روی میز نبود ، اما این کمیته توصیه می کند که دفعه بعد در چارچوب رویکرد سیستم های غذایی به دستورالعمل های رژیم غذایی مورد بررسی قرار گیرد (ص 771).

اظهار نظر

این یک بررسی چشمگیر ، محکم و محافظه کارانه از علم موجود است که بسیار مطابق با دستورالعمل های رژیم غذایی قبلی است اما عمدتاً توصیه های قوی تری دارد.

این کمیته با موارد زیر مخالف بود:

  • بازه زمانی تنگ
  • اولین بار برای بررسی ادبیات مربوط به دوران نوزادی ، بارداری و شیردهی علاوه بر آن برای بزرگسالان
  • فرایندی برای اولین بار که در آن آژانس ها دستور کار تحقیق را تعیین می کنند ، نه کمیته
  • همه گیری ویروس کرونا

در ابتدا ، من نگران بودم که اعضای کمیته به نفع منافع صنایع غذایی تعصب زیادی داشته باشند. اگر چنین بود ، چنین سوگیری هایی در گزارش نهایی نشان داده نمی شود. من فکر می کنم این کمیته شایسته ستایش زیادی است که در این شرایط گزارشی با این کیفیت تهیه کرده است.

می خواهید به آن توجه کنید؟

آژانس ها نظرات عمومی را تا 13 آگوست در نظر می گیرند. در 11 آگوست ، یک جلسه عمومی آنلاین برای نظرات بیشتر برگزار می شود.

بعدش چی؟

این گزارش فقط مشورتی است. USDA و HHS باید این را به دستورالعمل های رژیم غذایی واقعی 2020 خلاصه کنند. در حالی که روند کمیته شفاف بود ، روند جوشاندن بسیار محرمانه است یا در سال 2015 بود. جالب است که ببینیم آژانس ها چه می کنند ، به ویژه با توجه به لابی سنگین طرفداران گوشت ، چربی اشباع و رژیم های کم کربوهیدرات.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید