گزارشات سیستم های غذایی 1: مردم بومی


اصطلاح جدید داغ سیستم های غذایی است ، زیرا به هر چیزی که از تولید تا فرآوری تا مصرف تا ضایعات برای یک غذا اتفاق می افتد اطلاق می شود. گزارش در مورد سیستم های غذایی یک سیل است. این یکی شایسته ذکر ویژه است. دیگران فردا را دنبال می کنند.

فائو گزارش جدیدی در مورد سیستم های غذایی مردم بومی اعلام می کند:

نزدیک به 500 میلیون نفر در بیش از 90 کشور خود را بومی می دانند ، با داشتن دانش سنتی منحصر به فرد فرصت های غنی برای امنیت غذایی و حفظ امنیت زیستی. هشت سیستم غذایی مردم بومی به طور عمیق مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شده است که از نظر کارآیی ، بدون ضایعات ، فصلی و متقابل یکی از پایدارترین سیستم های جهان است.

گزارش 420 صفحه ای (!) در اینجا آمده است.

در مورد غذاها ، آب و هوا ، جغرافیا ، پایداری ، انعطاف پذیری و نیازهای افراد در هر جامعه مورد مطالعه بسیار مفصل است.

هشت گروه مورد مطالعه قرار گرفت:

  • باکا واقع در جنگل در جنوب شرقی کامرون
  • گوزن شمالی ایناری سامی از نلین ، فنلاند
  • ماهیگیری و جمع آوری خاسی از مگالایا ، هند
  • ماهیگیری و جنگلداری ملانزیان جزایر سلیمان
  • کل تماشق ، دامدار آراتن مالی
  • دامدار و تجمع دهنده بوتیا و انوال اوتاراکند ، هند
  • ماهیگیری ، چاگرا و جنگل تیکونا ، کوکاما و یاگوا از پورتو ناریانو ، کلمبیا
  • میلپا در حال تمرین مایا چورتی از Ciquimula ، گواتمالا است

برای هر گروه ، گزارش اطلاعات مفصلی در مورد منابع غذایی ، روش های تولید ، پایداری ، انعطاف پذیری ، مشکلات و مسائل ارائه می دهد.

و نمونه ای از Baka:

این یک منبع شگفت انگیز است و FAO شایسته ستایش بسیار است که چنین گزارشی عمیقاً علمی ارائه کرده است.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید