گیاه در مقابل پورین غذای حیوانات برای پیشگیری از نقرس


بیش از 2000 سال پیش ، “بقراط توضیح داد نقرس به عنوان بیماری پادشاهان در درجه اول به این دلیل که این افراد ثروتمند بودند که می توانستند غذاهای “غنی” را تهیه کنند ، که به نظر می رسید حملات نقرس را تشدید می کند. ” با این حال ، امروزه همه ما می توانیم مانند پادشاهان غذا بخوریم و برخی از بیماریهای سلطنتی را خودمان بدست آوریم. به همین دلیل ویدئوی خود را تهیه کردم جلوگیری از حملات نقرس با رژیم غذاییبه

نقرس ناشی از بلورهای سوزنی تیز اسید اوریک در مفاصل است. اسید اوریک از تجزیه پورین ها حاصل می شود ، که محصول تجزیه مواد ژنتیکی – DNA ، پایه و اساس همه زندگی است. بنابراین ، “چیزی به نام رژیم بدون پورین وجود ندارد ، اما غذاها از نظر محتوای پورین متفاوت هستند.” مدت ها تصور می شد که افراد مبتلا به نقرس فقط باید از همه غذاهای پورین بالا ، چه از حیوانات ، مانند گوشت اندام ، یا گیاهان ، مانند لوبیا ، دوری کنند ، اما این استراتژی بی نتیجه ماند. بله ، تمام اسید اوریک از تجزیه پورین ها ناشی می شود ، بنابراین محدود کردن گوشت منطقی است ، اما منابع گیاهی “تا حد زیادی تبرئه شده است”.

“ارتباط نقرس با مصرف الکل و افزایش مصرف پورین در رژیم غذایی از زمان های قدیم شناخته شده بود ، اما هیچ اطلاعات کارآزمایی بالقوه ای وجود نداشت” تا این اواخر مورد تایید قرار گیرد. مطالعه پیگیری متخصصان بهداشت هاروارد ، که حدود 50 هزار مرد را به مدت دوازده سال تحت نظر داشت ، نشان داد که مصرف الکل “به شدت با افزایش خطر نقرس مرتبط است”. از نظر مواد غذایی ، آنها “خطر نقرس را با مصرف بیشتر گوشت یا غذاهای دریایی افزایش می دهند” ، اما نه با مصرف بیشتر غذاهای گیاهی غنی از پورین. شاید به این دلیل است که پورین های موجود در گیاهان کمتر در دسترس هستند؟ بنابراین ، اگرچه پیشنهاد شده بود که مبتلایان به نقرس باید حیوان غنی از پورین را تعدیل کنند و غذاهای گیاهی ، “نتایج آنها نشان می دهد که این نوع محدودیت غذایی ممکن است برای پورین های با منشاء حیوانی ، اما برای سبزیجات غنی از پورین قابل اجرا باشد.”

اگرچه تعجب آور نیست که گوشت ، از جمله غذاهای دریایی ، ارتباط قابل توجهی با بروز نقرس دارد ، اما این عدم تأثیر غذاهای گیاهی غنی از پورین ، امری جدید بود. به نظر می رسد هیچ مطالعه دراز مدتی نشان نمی دهد غذاهای گیاهی غنی از پورین خطر را افزایش می دهند ، اگرچه هنوز دستورالعمل هایی برای انتشار این توصیه های قدیمی وجود دارد.

نه تنها مصرف گیاهان غنی از پورین با سطح بالای اسید اوریک ارتباط ندارد ، بلکه به طور خاص به بیماران مبتلا به نقرس گفته می شود که از مصرف قارچ ، نخود ، لوبیا ، عدس و گل کلم خودداری کنند. این ممکن است به این دلیل باشد که غذاهای غنی از فیبر ، فولات و ویتامین C در برابر تجمع اسید اوریک و نقرس محافظت می کنند. به عنوان مثال ، “فیبر” به عنوان نقش بالقوه در اتصال اسید اوریک در روده برای دفع شناخته شده است. “

عدم ارتباط بین سبزیجات غنی از پورین و اورات می تواند به دلیل بسته بندی مشترک این “اجزای مفید گیاهی (مانند ویتامین C ، فیبر رژیمی یا برخی از مواد شیمیایی گیاهی) باشد ، که ممکن است تأثیر پورین را بر روی بدن پنهان کرده باشد. [uric acid]به مصرف سبزیجات ، صرف نظر از محتوای پورین ، ممکن است محافظتی باشد زیرا ممکن است افزایش یابد [uric acid] دفع. ”

با تغییر pH ادرار ، می توان ترشح اسید اوریک را تغییر داد. خوردن رژیم قلیایی ، که در مورد مطالعه ای که در ویدیوی من نشان داد ، رژیم گیاهی بود ، “برای حذف اسید اوریک از بدن م effectiveثر بود”. کسانی که رژیم قلیایی مصرف می کردند ، اسید اوریک را به میزان قابل توجهی بیشتر از کسانی که رژیم اسیدی مصرف می کردند دفع می کردند. به این ترتیب ، سطح اسید اوریک در خون افرادی که از رژیم غذایی اسید ساز استفاده می کنند طی چند روز افزایش یافت.

بنابراین ، می توان فرض کرد که سطح اسید اوریک در گیاهخواران کمتر است ، و در واقع ، مشخص شد کسانی که رژیم های گیاهی طولانی مدت می خورند ، سطح خون آنها بسیار پایین تر است. اما برای اثبات علت و معلول ، باید یک آزمایش مداخله ای انجام دهید ، جایی که افراد را می برید ، رژیم غذایی آنها را تغییر می دهید و می بینید چه اتفاقی می افتد. محققان ده نفر را برای بررسی تجمع اسید اوریک در کلیه هایشان مورد بررسی قرار دادند ، آنها را به مدت 5 روز تحت رژیم غذایی استاندارد غربی قرار دادند و میزان اشباع نسبی آنها را برای اسید اوریک اندازه گیری کردند. سپس ، آنها رژیم غذایی گیاهی را به مدت پنج روز امتحان کردند. نتیجه؟ طی چند روز ، رژیم گیاهخواری منجر به کاهش 93 درصدی خطر تبلور اسید اوریک شد.

شما می توانید این کار را به روش دیگری نیز انجام دهید: گروهی از افراد مبتلا به نقرس را بردارید ، به آنها یک وعده غذایی بزرگ گوشت بدهید و ببینید آیا می توانید حمله ای را شروع کنید. هفت بیمار در بیمارستان بستری شدند ، “در رژیم کم پورین تثبیت شدند و سپس با یک شام پر از گوشت مورد چالش قرار گرفتند.” در پاسخ ، سطح اسید اوریک آنها افزایش یافت و آنها دچار حملات نقرس شدند. سپس آنها الکل اضافه کردند و سطح اسید اوریک آنها حتی بیشتر شد. در مجموع ، محققان توانستند در شش نفر از هفت بیمار تنها با یک وعده غذایی حملات نقرس را آغاز کنند.

در حال حاضر ، برخی از گوشت ها نسبت به بقیه پورین کمتری دارند. به عنوان مثال ، برای کسانی که بی حوصله نیستند ، کرمهای ابر کرم به طول اینچ سطح پورین پایینی دارند.

هرچند همه غذاهای حیوانی خطر نقرس را افزایش نمی دهند. مشخص شد که محصولات لبنی کم چرب محافظ هستند. با توجه به آن ، ما پیش بینی می کردیم که گیاهخواران در معرض خطر قرار بگیرند ، که در واقع همان چیزی است که یافت شد ، اگرچه همه گروه های آزمایش شده – گوشتخواران ، ماهیخواران ، گیاه خواران و گیاهخواران – در محدوده طبیعی حدود 3.5 تا 7 بودند.

آیا بیماران نقرس باید شیر را به رژیم غذایی خود اضافه کنند؟ خوب ، اگرچه نوشیدن معادل ده فنجان شیر بدون چربی در یک زمان تأثیر کاهشی شدیدی بر سطح اسید اوریک دارد ، اما در بلند مدت در طول ماه ، معادل دو فنجان در روز ، از نظر آماری کاهش قابل توجهی نداشت. اثر به بیماران نقرس به مدت سه ماه شیر بدون چربی داده شد ، اما به نظر نمی رسید که کمکی کند. اگرچه شیر سویا با خطر کمتری از تجمع اسید اوریک همراه است ، اما هیچ آزمایش مداخله ای برای اثبات آن وجود ندارد.

نتیجه این است که ما در حال حاضر تحقیقات خوبی در مورد چگونگی کاهش خطر ابتلا به نقرس “بدون استفاده از درمان های دارویی از طریق اصلاح رژیم غذایی” داریم. این مهم است ، زیرا آلوپورینول “داروی انتخابی” است. این به طور کلی بی خطر تلقی می شود ، اما وقتی پزشکان در مورد یک داروی نسبتاً بی خطر صحبت می کنند ، به چه معناست؟ خوب ، در مورد “2 of از بیماران واکنش های حساسیت بالا ایجاد می شود ، که گاهی اوقات می تواند شدید و کشنده با نرخ مرگ و میر 20 ~ باشد” – و این داروی بی خطر است. داروی اصلی دیگر ، کلشیسین ، “هیچ تفاوت واضحی بین دوزهای غیر سمی ، سمی و کشنده ندارد.”


انتخاب بهتر از طریق رژیم غذایی است و این فیلم ها به شما نشان می دهد که این رژیم چقدر شیرین است:

و برای قلیایی شدن ادرار خود ، مراجعه کنید نحوه درمان سنگ کلیه با رژیم غذایی و رژیم غذایی خود را با دم کرده و کلم بنفش آزمایش کنیدبه

اسید اوریک شمشیری دو لبه است ، زیرا سطوح بالا و پایین با افزایش مرگ و میر همراه است. اگر سطح اسید اوریک ما بیش از حد بالا باشد ، می توان به نقرس مبتلا شد. اگر آنها بسیار پایین باشند ، ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون را افزایش دهیم. فرض بر این است که اسید اوریک به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی مغز عمل می کند. ویدیوهای من را ببینید شهاب سنگ های میوسن و اسید اوریک و بیماری پارکینسون و لکه شیرین اسید اوریک برای اطلاعات بیشتر در این مورد

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مشاهده کنید:



دیدگاهتان را بنویسید