مهر 05 1400
11 11 11 AM
تفاوت بین جوش‌شیرین و بیکینگ پودر
بهترین مکمل های غذایی برای چاقی و لاغری
خمیرترش یا جوش شیرین – دکتر رضا اطمینانی
چگونه مربی بدنسازی شویم؟ 0 تا 100 مربیگری بدنسازی
کمبود ویتامین K || کمبود ویتامین K باعث اختلالات خونی می گردد.
متابولیسم و شناخت عوامل موثر بر آن
چگونه واژن سالمی داشته باشیم؟ (12 ترفند ساده)
راهنمای کامل ویتامین ها و اهمیت آن برای بدن انسان
تمرینات hiit در خانه || حرکات اینتروال در منزل برای چربی سوزی ||
مزایای ویتامین ب کمپلکس | شرکت دارویی پوراطب گستر
Latest Post
تفاوت بین جوش‌شیرین و بیکینگ پودر بهترین مکمل های غذایی برای چاقی و لاغری خمیرترش یا جوش شیرین – دکتر رضا اطمینانی چگونه مربی بدنسازی شویم؟ 0 تا 100 مربیگری بدنسازی کمبود ویتامین K || کمبود ویتامین K باعث اختلالات خونی می گردد. متابولیسم و شناخت عوامل موثر بر آن چگونه واژن سالمی داشته باشیم؟ (12 ترفند ساده) راهنمای کامل ویتامین ها و اهمیت آن برای بدن انسان تمرینات hiit در خانه || حرکات اینتروال در منزل برای چربی سوزی || مزایای ویتامین ب کمپلکس | شرکت دارویی پوراطب گستر
یکی دیگر از خطرات ایمنی غذا: مخلوط کیک

یکی دیگر از خطرات ایمنی غذا: مخلوط کیک


CDC در حال بررسی شیوع بیماریهای ناشی از E. coli سمی است که به احتمال زیاد از مخلوط کیک تجاری ، از همه چیز گرفته شده است.

مقامات بهداشت عمومی ایالتی و محلی در حال مصاحبه با مردم در مورد غذاهایی هستند که در هفته قبل از بیماری مصرف کرده اند. از هشت نفری که مصاحبه کردند ، شش نفر (75٪) طعم یا خوردن خمیر خام تهیه شده با مخلوط کیک را گزارش کردند. مردم خرید انواع مختلف و مارک های مختلف مخلوط کیک را گزارش کردند.

با این وجود ، موارد به هم مرتبط هستند.

انگشت نگاری DNA روی باکتری ها با استفاده از روشی به نام توالی یابی ژنوم کامل (WGS) انجام می شود. WGS نشان داد که باکتری های نمونه افراد بیمار از نظر ژنتیکی ارتباط تنگاتنگی دارند. این بدان معناست که افراد مبتلا به این بیماری احتمالاً از همان غذا بیمار شده اند.

FDA با استفاده از سوابق خرید از مکان هایی که افراد بیمار مخلوط کیک را خریداری کرده اند ، تلاش می کند تا یک مارک یا مرکز تولید مشترک کیک را تعیین کنند.

من حدس می زنم که منبع E. coli آرد آلوده است.

این اولین بار نیست که خوردن مخلوط کیک خام باعث بیماری می شود.

همانطور که اخبار ایمنی غذا گزارش می دهد ، قسمت دیگری از ترکیب کیک در سال 2018 رخ داد ، اما آن زمان از سالمونلا (شاید از تخم مرغ؟) بود.

همچنین گزارش حوادث قبلی با آرد خام را می دهد.

آرد خام و سایر مواد را می توان به صورت جداگانه آلوده کرد و سپس کل مخلوط را آلوده کرد.

آرد خام در سالهای اخیر دو شیوع ایجاد کرده است ، یکی در سال 2016 و دیگری در سال 2019.

حدود 100 نفر در اثر خوردن آرد خام به بیماری E.coli مبتلا شده اند.

قبلاً در مورد مشکلات ایمنی آرد جنرال میلز مطالبی را ارسال کرده ام.

و در سال 2009 ، مشکلات E. coli با خمیر بیسکویت خام وجود داشت. اما بعداً فهمیدن علت تخم مرغ یا آرد سخت بود.

در حال حاضر ، FDA در حال آزمایش مخلوط های کیک است تا سعی کند منبع مشترکی را شناسایی کند.

در حالی که همه اینها در جریان است ، CDC توصیه می کند:

خوردن خمیر کیک خام می تواند شما را بیمار کند. خمیر کیک خام می تواند حاوی میکروب های مضر مانند باشد E. coli میکروب ها تنها زمانی کشته می شوند که خمیر پخته یا پخته شود. هنگام پختن و پختن با مخلوط کیک ، آرد و سایر مواد خام ، شیوه های ایمن در مورد غذا را دنبال کنید:

توصیه خوبی است ، و به راحتی با مخلوط کیک دنبال می شود تا با خمیر کوکی ، افسوس.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *