FDA هشدارهایی به پرورش دهندگان برگ سبز و همسایگان گاو پرورش دهندگان آنها می دهد


سبزیجات برگ دار آلوده به مواد سمی E. coli خوردن غذا را بسیار مریض کند (این دست کم است).

سمی E. coli توسط گاوهای پرورش یافته در مجاورت مزارع کاهو و اسفناج دفع می شوند.

اما ایمنی سبز برگ توسط FDA نظارت می شود در حالی که همه چیز که مربوط به حیوانات غذایی است توسط USDA نظارت می شود.

به همین دلیل است که آخرین اقدامات FDA در مورد ایمنی برگ سبز بسیار قابل توجه است.

  • FDA به پرورش دهندگان برگ سبز هشدار می دهد که باید اقدامات احتیاطی بهتری را برای جلوگیری از آن انجام دهند E. coli آلودگی.
  • همچنین به دامداران هشدار می دهد که باید از آلودگی زباله به مزارع سبز برگ جلوگیری کنند.

س Bigال بزرگ: آیا FDA می تواند دامداران و پرورش دهندگان برگ سبز را وادار به رعایت اقدامات احتیاطی ایمنی غذا کند؟

بیایید امیدوار باشیم.

در اینجا اسناد مربوطه آمده است:

بیانیه FDA در مورد انتشار گزارشی از شیوع سال 2020

یافته های تحقیقات شیوع بیماری های ناشی از غذا از سال 2013 نشان می دهد که عامل احتمالی برای آلودگی سبزیجات برگدار نزدیکی گاوها بوده است. گاوها بارها و بارها ثابت شده اند که منبع دائمی E. coli بیماری زا هستند ، از جمله E. coli O157: H7.

با توجه به این امر ، توصیه می کنیم همه پرورش دهندگان از شیوه های استفاده از زمین در مجاورت خود آگاه بوده و آنها را در نظر بگیرند ، به ویژه در ارتباط با حضور دام ها و رابط بین زمین های کشاورزی ، مرتع و دیگر مناطق کشاورزی ، و ارزیابی ریسک مناسب و اجرای استراتژی های کاهش خطر ، جاییکه مناسب باشد.

گزارش تحقیقات شیوع 2020

تجزیه و تحلیل مطابقت مثبتی با نوع شیوع در مدفوع گاو دارد که طی تحقیقات پیگیری در کنار جاده ، سربالایی از جایی که سبزیجات برگ دار یا سایر غذاهای شناسایی شده در تحقیقات ردیابی جمع آوری شده بود ، جمع آوری شد. در حالی که این یافته اطلاعات قطعی در مورد چگونگی ارائه نمی دهد E. coli ممکن است محصول آلوده در فصل رشد و برداشت داشته باشد ، وجود یک سویه را تایید می کند E. coli O157: H7 که باعث شیوع های مکرر در یک منطقه در حال رشد باریک تر و منبع احتمالی آلودگی می شود.

برنامه عمل برگ سبز Green STEC

با توجه به تلاش های قابل توجه در سال های اخیر ، همچنان شیوع بیماری ادامه دارد ، اما در مورد موضوعات پیچیده ای مانند استفاده از زمین های مجاور ، آب کشاورزی و درک مسیرهای احتمالی آلودگی عوامل بیماری زای انسانی به سبزیجات برگ دار ، تاکید بیشتری لازم است.

نظر مایکل تیلور ، مقام سابق ایمنی غذا FDA در مورد این اسناد

FDA فشار مکرر دخیل در شیوع 2020 را “خطری قابل پیش بینی منطقی” اعلام کرد ، که FDA آن را به وجود گاو در زمین های مجاور مزارع در حال رشد نسبت داد. این یافته بدیهی به نظر می رسد و نباید تعجب آور باشد. اما شگفت آور این است که FDA از زبان نظارتی برای بیان یافته های خود استفاده کرده و پیامدها را بیان کرده است: مزارع تحت پوشش FSMA قانون ایمنی را “برای پیاده سازی علم و اقدامات پیشگیرانه مبتنی بر ریسک لازم است” برای به حداقل رساندن خطر بیماری جدی یا مرگ ناشی از خطر ابتلا به E. coli … من پیش بینی نمی کنم که FDA اقدامات قضایی را برای اجرای یافته های 6 آوریل خود ، اعمال غیردوستانه غفلت آمیز یا سهل انگاری آشکار در شرایط رشد سبز برگ دار انجام دهد. با این حال ، من احساس فوریت در FDA و ناامیدی می بینم که تلاش های انجام شده تا به امروز مشکل ایمنی سبزینگی را حل نکرده است. من آن ناراحتی را تقسیم می کنم.

نظر بیل مارلر ، وکیل ایمنی مواد غذایی

FDA هدف خاصی از پرورش دهندگان کالیفرنیا را عامل شیوع مکرر و مداوم در نظر گرفت و مسئولیت مبارزه با شیوع بیماری را به طور کامل بر عهده تولیدکنندگان گذاشت.

تحقیقات FDA در مورد شیوع بیماریهای ناشی از غذا از صفحه شیوع آن در دسترس است. این موارد مربوط به سال 2020 است.

  • E. coli – سبزهای برگ دار (دسامبر 2020)
  • E. coli – غذای ناشناخته (نوامبر 2020)
  • سالمونلا – قارچ گوش چوبی – قارچ خشک (سپتامبر 2020)
  • سالمونلا – هلو (آگوست 2020)
  • سیکلوسپورا – سالاد کیسه ای (ژوئن 2020)
  • سالمونلا – پیاز قرمز (جولای 2020)
  • لیستریا مونوسیتوژنز – قارچ های انوکی (مارس 2020)
  • E. coli – جوانه شبدر (فوریه 2020)
  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید