USDA استانداردهای تغذیه مدارس را تضعیف می کند


USDA برخی تغییرات را در قوانین غذایی مدرسه که در دولت قبلی اعمال شده بود ، اعلام کرده است. بیانیه مطبوعاتی USDA توضیح می دهد:

  • ابتدا ، با انتخاب اپراتورهای محلی برای ارائه شیر طعم دار و کم چرب ، گزینه های شیر را در برنامه ناهار ملی مدرسه و برنامه صبحانه مدرسه افزایش می دهد. به منظور سازگاری برنامه های تغذیه ، همچنین شیر طعم دار و کم چرب را در برنامه شیر ویژه کودکان و در برنامه غذایی کودکان و بزرگسالان برای شرکت کنندگان 6 سال به بالا مجاز می کند. [My translation: a green light to sugar-sweetened milk]به
  • دوم ، این قانون نهایی مستلزم این است که نیمی از غلات هفتگی در منوی ناهار و صبحانه مدرسه غنی از غلات کامل باشد ، بنابراین نیاز به روند معافیت پایان می یابد. [Translation: Schools can serve a lot fewer whole-grain foods]به
  • سوم ، با حفظ سدیم Target 1 تا پایان سال تحصیلی (SY) 2023-2024 ، ادامه هدف 2 در SY 2024-2025 و حذف نهایی ، زمان بیشتری برای کاهش تدریجی سدیم در اختیار برنامه های ناهار و صبحانه برای مدارس قرار می دهد. هدفی که در SY 2022-2023 اعمال می شد. [Translation: Good-bye Target 3; forget about serious sodium reduction]به

USDA با تدوین این تغییرات ، چالش های برنامه ریزی منو را که برخی مدارس تجربه کرده اند ، پذیرفته و تعهد خود را مبنی بر کنترل بیشتر مدارس بر تصمیمات مربوط به خدمات غذایی و توانایی بیشتر در ارائه غذاهای مفید و جذاب که منعکس کننده ترجیحات محلی است ، تأیید می کند. [Translation: USDA is committed to letting schools serve junk foods]به

ارزش خواندن اطلاعیه ثبت نام فدرال را دارد ، که نشان می دهد:

  • 97٪ از بیش از 84000 نظر در مورد انعطاف پذیری دانه ها با این تغییرات مخالفت کردند.
  • 96 درصد از بیش از 83000 نظر در مورد انعطاف پذیری سدیم با این تغییرات مخالفت کردند.

اکثر مدارس قوانین قبلی را به خوبی اجرا کرده بودند. در زبان اورول امروزی ، “انعطاف پذیری” بیشتر بدان معناست که USDA بسیار بیشتر به سلامت شرکت هایی که غذا و میان وعده به مدارس می فروشند اهمیت می دهد تا به سلامت بچه ها.

این تغییرات شواهد بیشتری از تسخیر USDA توسط شرکت ها ارائه می دهد.

سه واکنش مورد علاقه

  • بیانیه CSPI
  • بیانیه انجمن قلب آمریکا
  • ارزیابی مجدد بتینا سیگل از سینی ناهار
  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید